BroWood Timmerwerken houdt zich bezig met verbouwingen in de breedste zin van het woord. Van woonkamers, slaapkamers, meubels tot complete verbouwingen. Wij maken uw meubels handgemaakt, geheel afgestemd op uw wensen. U moet hierbij denken aan wandkasten, kledingkasten, tafels en radiatorombouwen. Complexe verbouwingen worden gerealiseerd in samenwerking met een vast team van onderaannemers, die hun kwaliteit en prettige samenwerking hebben bewezen. Browood Timmerwerken blijft hierbij het aanspreekpunt.

Een interieur ontstaat niet uit zichzelf, door alle mogelijkheden en wensen van de klant door te nemen kunnen we samen tot een mooi eindresultaat komen. Meer zien en lezen over onze projecten? Bekijk het portfolio!

Mark Hooijman

Mark Hooijman

Mijn naam is Mark Hooijman, ik ben al 35 jaar werkzaam als timmerman. Hierbij heb ik alle facetten van de (interieur)bouw doorlopen. Inmiddels ben ik, met veel enthousiasme, werkzaam als zelfstandig timmerman onder de naam BroWood Timmerwerken. Vooral het contact met de klanten, het adviseren en het uitvoeren van de wensen van de klant vind ik ontzettend leuk. BroWood Timmerwerken is gevestigd in het pittoreske stadje Enkhuizen.

Dick Lub

Dick Lub

Dick heeft jarenlang met Mark samengewerkt. Naast het feit dat ze al jarenlang met elkaar gewerkt hebben zijn het ook nog zwagers. Dick werkt nu vanaf eind 2016 met veel plezier voor BroWood Timmerwerken. Hij houdt zich net als Mark bezig met verbouwingen en projecten in de breedste zin van het woord!