Onlangs werd ik benaderd door de familie Visser. Het was hun wens om de ontvangsthal, trapopgang, overloop en de slaapkamer te verbouwen. In principe heb ik de vrije hand gekregen bij deze opdracht. Alle stappen zijn uiteraard wel in goed overleg met de familie gedaan. De wens was om de kleuren zo licht mogelijk te houden, hierbij heb ik geadviseerd om daarin contrastkleuren aan te brengen. In de ontvangsthal is er een nieuwe lambrisering aangebracht die voorzien zijn van panelen, plinten en sierlijsten. De plafonds zijn opnieuw gestuct en daarop zijn zogenoemde “Jodenplinten” aangebracht. De trap is voorzien van antraciet grijze vloerbedekking wat een mooi contrast geeft met het witte interieur. Alle deuren zijn vernieuwd maar wel in de stijl van het huis. De slaapkamer is net als de ontvangsthal voorzien van een lambrisering, sierlijsten en plinten. En er is een nieuw kopschot voor het bed gemaakt. Zowel de opdrachtgever als ikzelf zijn bijzonder blij met het resultaat!

Hieronder de foto’s na de verbouwing. Hoe het er voor de verbouwing uit zag kunt u onderaan deze pagina terugvinden.

NA:

 

VOOR: